У Києві п’яна пенсіонерка врізалася у маршрутку: шестеро осіб постраждали

У крові винуватиці ДТП було виявлено 2,20 проміле алкоголю, що в 11 разів перевищує допустиму норму

У понеділок ввечері, 23 грудня, у Дніпровському районі Києва 67-річна жінка за кермом Mitsubishi ASX влаштувала масштабну ДТП. Про це повідомляє Інформатор.

Повідомляється, що рухаючись по вулиці Євгена Свертсюка, пенсіонерка зіткнулася з Toyota і Renault, після чого протаранила автобус Богдан з пасажирами. У результаті події до лікарні було госпіталізувано шістьох пасажирів маршрутки. У крові винуватиці ДТП було виявлено 2,20 проміле алкоголю, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

Нагадаємо раніше повідомлялося, що у Києві за добу сталися 102 ДТП: постраждали 16 людей. Про це повідомляє прес-служба столичної патрульної поліції.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Житомирській трасі зіткнулися чотири автівки, є постраждалі. На Житомирській трасі в ніч з 23 на 24 грудня сталася мастшабна дорожньо-транспортна пригода (ДТП). Наголошується, що за попередньою інформацією зіткнулися чотири автомобілі. В результаті ДТП трьох людей госпіталізували. На разі правоохоронці встановлюють деталі аварії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися