На виїзді з Києва маршрутка з пасажирами потрапила в ДТП (ФОТО)

Що відомо про масштабну аварію

На Житомирській трасі у Києві маршрутка з пасажирами потрапила в масштабну дорожньо-транспортну пригоду. Подробиці аварії розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася у Святошинському районі Києва у четвер, 20 квітня. На Житомирській трасі зіткнулися пасажирський мікроавтобус Citroen Jumper та вантажівка. Внаслідок аварії численні травми отримали четверо пасажирів маршрутки. Водія мікроавтобусу затиснуло між панеллю керування і сидінням. Рятувальникам довелося розрізати понівечений автомобіль, щоб діставати потерпілого. Травмованих водія та пасажирів передали медикам. Людей госпіталізували.

Обставини ДТП встановлюють правоохоронці. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили фото з місця аварії. 

Нагадаємо, напередодні у Києві на Житомирській трасі сталася масштабна ДТП. Через аварію при виїзді зі столиці на Брест-Литовському шосе утворились величезні затори. Очевидці оприлюднили фото та відео жахливої ДТП. На кадрах можна побачити понівечений мікроавтобус та вантажівку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Читайте також, що у хостелі під Києвом сталося вбивство

Читайте также