Заряджений протитанковий гранатомет знайшли в Ірпені (ВІДЕО)

Що відомо про небезпечну знахідку

В Ірпені місцевий мешканець знайшов заряджений протитанковий гранатомет. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

Мер Ірпеня оприлюднив відео небезпечної знахідки.

"Ось такий ручний протитанковий гранатомет виявили в Ірпені. Він був заряджений. Зброю знайшов мешканець міста. Згідно протоколу відразу викликали поліцію та Муніципальну варту", — прокоментував Маркушин.

Нагадаємо, у Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги. Там чоловіку погрожували вбивством. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили "посадовицю МВС ДНР", яка планувала втекти за кордон. Мешканка Донецької області з вересня 2014 року працювала на окупантів. На початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну колаборантка переїхала до Києва під виглядом переселенки з Донбасу. У столиці жінка оселилася в орендованій квартирі та почала оформлювати документи для виїзду за кордон.

Читайте також, що у Києві за допомогу російським пропагандистам затримали чоловіка

Читайте также