У Київській області сталася пожежа в житловому будинку

Причина пожежі встановлюється

У Фастівському районі Київської області ліквідовано пожежу в житловому будинку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

23 квітня о 17:21 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою смт Глеваха Глевахівської територіальної громади, вулиця Лісна.

До місця виклику було направлено черговий караул 47-го Державного пожежно-рятувального посту смт Глеваха та одне відділення 64-ї Державної пожежно-рятувальної частини села Віта Поштова. 

По прибуттю на місце виклику рятувальниками встановлено, що сталося пожежа в житловому будинку.

Пожежу локалізовано о 18:28 та повністю ліквідовано о 18:42. На місці виклику працювало 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що в Києві під час гасіння пожежі в квартирі було виявлено жінку без ознак життя. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили жінку 1954 року народження, яку з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння було передано медикам для подальшої госпіталізації. Після спроб реанімування жінки медики констатували її смерть.

Також рятувальники ліквідували пожежу в кафе у Голосіївському районі столиці. На місці події було залучено 2 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 10 рятувальників особового складу. Причини та обставини пожежі встановлюватимуться правоохоронцями.

Читайте также