У Київській області загорівся триповерховий житловий будинок (ФОТО)

Причина пожежі встановлюється

У Київській області ліквідовано загорання триповерхового приватного житлового будинку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

24 квітня о 14:11 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу у селі Іванковичі, садове товариство "Космос" Феодосівської територіальної громади.

На місце події було направлено рятувальників 64-ї Державної пожежно-рятувальної частини села Віта Поштова, 47-го Державного пожежно-рятувального посту смт Глеваха, 51-го Державного пожежно-рятувального посту міста Боярка, 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Чабани та пожежну сільську охорону села Хотів.

По прибуттю рятувальниками встановлено, що горить приватний триповерховий будинок площею 168 квадратних метрів.

Пожежу локалізовано о 14:58 та повністю ліквідовано о 15:48. На місці події було задіяно 5 одиниць техніки та 22 рятувальники особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що в Києві під час гасіння пожежі в квартирі було виявлено жінку без ознак життя. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили жінку 1954 року народження, яку з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння було передано медикам для подальшої госпіталізації. Після спроб реанімування жінки медики констатували її смерть.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися