У Київській області п'яний водій їхав без посвідчення та номерного знаку (ВІДЕО)

Водій мопеду створював аварійну ситуацію на дорозі

У Київській області у водія мопеду, який рухався без шолома та номерного знаку, патрульні виявили алкоголь в крові. Про це повідомляє патрульна поліція Білої Церкви, передають "Коментарі".

Позавчора на вулиці Турчанінова в Білій Церкві поліцейські помітили водія двоколісного транспортного засобу, який створював аварійну ситуацію на дорозі.

Інспектори зупинили чоловіка та розпочали спілкування. Під час бесіди патрульні помітили у громадянина ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою приладу Drager. Результат виявився позитивним: 2,56 проміле алкоголю. Окрім цього, громадянин також не мав посвідчення водія відповідної категорії.

Охоронці порядку склали на чоловіка адміністративні матеріали за керування ТЗ особою, яка не має права керування таким ТЗ, та за керування ТЗ в стані сп'яніння.

Нагадуємо, що у столиці патрульні склали адмінматеріали на нетверезого водія, який скоїв ДТП з перекиданням авто. Поліцейські з'ясували, що 38-річний водій Chevrolet не впорався з керуванням і зіштовхнувся з бордюром, від чого автомобіль перекинувся на дах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися