У Києві з мосту у Дніпро впала металева конструкція (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію з офіційних джерел

У Києві на Північному мосту у воду впала металева конструкція, яку утримувала вантажівка з краном-маніпулятором. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

Про водія, який залишив місце ДТП, патрульним розповіли очевидці. Металева конструкція звалилася з вантажівки в річку Дніпро. Очевидці не розгубилися, встигли зафільмувати та ще й номер автомобілю запам’ятати.

"Патрульні за допомогою інформаційних баз та камер відеоспостереження оперативно розшукали 37-річного порушника. Чоловік пояснив, що причиною ДТП став ненадійно закріплений вантаж, який перекинувся під час руху", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Поліцейські склали на водія адміністративні протоколи за залишення місця ДТП, за порушення Правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспорту, вантажу, автомобільних доріг чи іншого майна. На місці ДТП працювали слідчі.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва затримали посадовця райдержадміністрації, який за гроші "дозволяв" стихійну торгівлю в столиці. Під час слідства з’ясувалось, що посадовець організував та впровадив у Києві схему отримання грошей від людей, які здійснюють стихійну торгівлю на території одного з районів столиці. З кожного нелегального місця торгівлі підприємці щомісяця мали сплачувати корупціонеру від тисячі гривень і вище в залежності від виду товару, який продавали. У випадку ж відмови від сплати грошей торгівців попереджали, що їхні палатки будуть одразу демонтовані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщини викрили масштабну шахрайську схему. Мешканець Софіївської Борщагівки ошукав три сотні клієнтів по всій Україні на продажі "стіків" для електронних цигарок. Торгував на онлайн-платформах, отримував замовлення, але замість реального товару відправляв клієнтам звичайні муляжі у брендованих коробках.

Окрім того, у Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги. Там чоловіку погрожували вбивством, якщо він не заплатить. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися