У Київській області в басейні загинула людина

Що відомо про нещасний випадок

У Броварах чоловік потонув у басейні. Подробиці розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, днями до поліції надійшло повідомлення про те, що під час купання в одному із басейнів міста Бровари потонув 68-річний місцевий мешканець. За вказаною адресою негайно прибули працівники Броварського управління поліції Київщини та задокументували дану подію. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини смертельного випадку. Де саме сталася надзвичайна подія в поліції не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщини викрили масштабну шахрайську схему. Мешканець Софіївської Борщагівки ошукав три сотні клієнтів по всій Україні на продажі "стіків" для електронних цигарок. Торгував на онлайн-платформах, отримував замовлення, але замість реального товару відправляв клієнтам звичайні муляжі у брендованих коробках.

Нагадаємо, у Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги. Там чоловіку погрожували вбивством, якщо він не заплатить. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися