У Київській області запобігли можливій трагедії: подробиці

У Борисполі патрульним вдалось запобігти можливій трагедії

Завдяки злагодженим діям бориспільських патрульних та небайдужих сусідів у Київській області вдалось запобігти можливій трагедії. Про це повідомляє патрульна поліція Борисполя, передають "Коментарі".

Нещодавно вночі, близько 1-ї години, поліцейські отримали повідомлення про порушення тиші в одному з будинків на вулиці Київський Шлях.

Інспектори прибули за вказаною адресою та зустрілися з заявницею. Вона повідомила, що сусіди вище поверхом гучно себе поводять.

Піднявшись, патрульні побачили відкриті двері квартири та задимлене приміщення, з якого було чутно запах газу.

Не зволікаючи ні хвилини, поліцейські вивели на вулицю громадян, які перебували у квартирі та викликали відповідні служби порятунку.

На місце події прибули рятувальники та працівники газової служби. Мешканець квартири та його товариш від медичної допомоги відмовилися.

Нагадуємо, що бориспільські патрульні разом з іншими службами надали допомогу літній жінці, яка стала заручницею власного житла. Заявник пояснив, що приїхав відвідати матір та не може потрапити до квартири, адже двері зачинені зсередини. Мати не може підійти до дверей та пояснити, що трапилось, мова не чітка. Щоб відчинити двері, охоронці порядку викликали на місце рятувальників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися