У Київській області сталася масштабна пожежа на відкритій території (ФОТО)

У Броварському районі ліквідували пожежу в екосистемі

У Броварському районі ліквідовано загорання трав’яного настилу. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 5 травня, о 17:22 до оперативно-диспетчерської служби пожежно-рятувальної частини міста Бровари надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу за адресою: Броварський район,  Калитянська ОТГ, на околиці села Бервиця. 

На місце виклику було направлено 1 відділення 22-Державної пожежно-рятувальної частини смт Калита та сільську пожежну команду Заворичі.

По прибуттю було встановлено, що горить лісова підстилка на площі 0,5 га. Пожежу локалізовано о 17:58 та повністю ліквідовано о 18:43 за допомогою 1 ствола "Б" та підручних засобів. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що в Києві під час гасіння пожежі було врятовано чоловіка. Під час гасіння пожежі було врятовано мешканця квартири 1979 року народження, який знаходився в непритомному стані в палаючій кімнаті. Вогнеборці врятували чоловіка та передали працівникам швидкої медичної допомоги, з подальшою госпіталізацією.

Читайте также