Київська кільцева електричка потрапила в ДТП: що відомо

Про аварію розповіли у перевізника

У Києві через ДТП на залізничній колії затримується курсування електропоїздів. Подробиці розповіли в Київській міській електричці, передають "Коментарі".

"Kyiv City Express у напрямку Дарниця — Почайна затримується поблизу станції Лівобережна через травмування людини, що перебігала колію. Чоловік живий, але слідчі дії займуть час, перепрошуємо", — йдеться в заяві перевізника.

Мешканцям Києва та гостям столиці нагадали, що переходити залізничні колії треба тільки у призначених для цього місцях.

Очевидці ДТП стверджують, що міська електричка збила неуважного пішохода на залізничній колії між станціями Русанівка та Лівобережна. Чоловіка в тяжкому стані забрали до лікарні. Офіційної інформації щодо ДТП від поліції поки що немає.

Нагадаємо, у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорів, під час пожежі чоловік загинув.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом на Житомирській трасі сталася ДТП за участі двох позашляховиків. Від сильного удару обидва джипи викинуло на "зустрічку", а Lexus ще й перекинувся.

Читайте також, що у Київській області трактор підірвався на протитанковій міні.

Читайте также