У Карпатах врятували киянина, який вирішив підкорити гори на милицях

Киянин майже тиждень подорожував горами на милицях

Рятувальники відшукали туриста з Києва, який на милицях вирішив підкорити Карпати. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області, передають "Коментарі".

Вранці 10 травня до рятувальників по допомогу звернувся 42-річний турист-киянин, який заблукав у лісі поблизу села Запереділля Хустського району. Він повідомив, що вже майже тиждень подорожує Українськими Карпатами, але опісля нічної негоди в горах дуже сильно змерз та втомився. Тієї ночі в Карпатах пройшли дощі, а вночі температура повітря опустилася до 3 градусів морозу.

Для пошуків киянина вирушили фахівці Міжгірського гірського пошуково-рятувального відділення, які здивувались, коли побачили туриста на милицях. 

"У капцях - бачили, на підборах - зустрічали. А от на милицях в горах.... вперше!" - пишуть рятувальники.

Чоловіка напоїли гарячим чаєм та нагодували бутербродами. Далі загорнули у термоковдру та на ношах доправили спочатку до свого транспортного засобу, а звідти до смт Міжгір’я.

Нагадуємо, що київські патрульні врятували чоловіка, який випадково впав у озеро та не міг вибратися. Інспектори заспокоїли потерпілого та контролювали його стан до приїзду на місце події медиків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися