У Київській області сталася пожежа біля кладовища (ФОТО)

Причина виникнення пожежі встановлюється

В Обухівському районі рятувальники ліквідували загорання сміття на відкритій території біля кладовища. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що 10 травня до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою місто Васильків, вулиця Тимірязєва.

На місце події направлено черговий караул 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини місто Васильків. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що горить сміття на відкритій території біля кладовища.

Пожежу локалізували та повністю ліквідували. Під час гасіння пожежі залучалась 1 одиниця техніки та 5 рятувальників особового складу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що у Броварському районі Київської області водій трактору підірвався на протитанковій міні. Інцидент трапився 5 квітня о 21:25 на польовій дорозі між селами Плоске — Гоголів. 50-річний водій агрофірми, повертаючись на підприємство, наїхав на залишену під час окупації протитанкову міну. Відомо, що дана територія деякий час була окупована.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися