Голова Київської ОДА розповів про наслідки нічних ворожих атак

Нічна тривога тривала понад дві години

Голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко розповів про наслідки нічних ворожих повітряних атак в області. Ворог знову атакував Київську область безпілотниками, передають "Коментарі".

"Шановні мешканці Київщини! Ніч, що минула, знову була неспокійною. російські окупанти вчергове атакували область БпЛА", - йдеться у повідомленні.

Нічна тривога тривала понад дві години. Активно працювала ППО. Влучань не зафіксовано. На щастя, постраждалих також немає. 

Внаслідок падіння уламків в одній із громад був пошкоджений приватний будинок та господарська споруда. Пошкодження незначні – паркан, фасад, вікна будівлі.

"Ми не залишимо людей у біді і сприятимемо з відновленням пошкодженого майна. Дякуємо захисникам за стійкість та професійну роботу!" - додав Руслан Кравченко.

Нагадуємо, що вночі в Києві на території Олександрівської лікарні сталося загорання в автомобілі швидкої медичної допомоги. Під час ліквідації пожежі було виявлено тіло загиблої жінки Також було виявлено жінку з опіками 1-2 ступені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися