У Києві співак потрапив у скандал через хизування проїздом через Південний міст

Відомі усі подробиці та реакція поліції

У Києві артист потрапив у скандал через хизування проїздом через Південний міст. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції та соцмережі, де було оприлюднено скандальне відео.

В поліції не називають ім’я артиста, дружина якого оприлюднила відео поїздки Південним мостом із коментом, що це "задоволення не для всіх". Однак у ЗМІ ще до інформації від правоохоронців вибухнув скандал та стало відомо, що мова йде про співака Віктора Павліка.

Київські правоохоронці вилучили у артиста спецперепустку на проїзд. Співак хизувався документом у соціальній мережі, проїжджаючи Південний міст.

"Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину", — повідомили в поліції.

За цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Поліцейські поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку. Окрім цього, подружжю нагадали про заборону фіксації та висвітлення об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

"Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки", — похвалилася дружина співака Катерина Репяхова у відео щодо наявності спецперепустки.

Соціальні мережі вибухнули хвилею хейту. Особливо така поведінка обурила українських військових, які захищали Київ під час повномасштабного вторгнення російських окупантів на столицю. Подружжя після скандалу вибачилось за свою поведінку, однак багато коментарів з обуреннями навіть не можна публікувати. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

17 травня 2023, 19:20

На фронт эту хитрожопую мразь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися