Голова КМВА розповів про наслідки нічної ворожої атаки на Київ

Окупанти здійснили чергову масштабну атаку дронами

Вночі 20 травня сталася одинадцята повітряна атака на столицю з початку місяця. Оперативну інформацію щодо повітряної атаки опубліковано Київською міською військовою адміністрацією, передають "Коментарі".

"Ворог усіма силами намагається нанести ураження по ключових обʼєктах в Києві і одночасно виснажити ресурси нашої ППО. Крім того, у такий спосіб рашисти прагнуть тримати в глибокому психологічному напруженні цивільне населення. Тому вони практично щодобово атакують Київ з повітря", - розповів начальник КМВА Сергій Попко.

Цієї ночі окупанти здійснили чергову масштабну атаку з безпілотників. За попередньою інформацією, були використані дрони "Шахед". Всі виявлені повітряні цілі були знищені силами та засобами протиповітряної оборони. По Києву ударів не допущено.

В результаті падіння уламків:

- Дніпровському р-ні сталося загоряння житлового будинку, пожежа ліквідована. Без жертв;

- в Дарницькому р-ні пошкодження будівлі СТО, припаркованих авто;

- в Печерському р-ні є пошкодження вікон житлового будинку;

- в Соломʼянському р-ні - дорожнє покриття і автотранспорт.

Нагадуємо, що в українській столиці з 22 травня кардинально змінять проїзд у громадському транспорті — йдеться про те, що під час сигналу повітряної тривоги пасажирів довозитимуть до найближчого укриття.

Під час повітряної тривоги водії повинні довезти пасажирів до укриттів, розташованих за схемою руху. Зокрема, до станцій метро, підземних переходів, паркінгів тощо. Зазначається, що пасажири зможуть вийти на зупинках.

Читайте также