На трасі Київ — Чоп сталася ДТП: що треба знати водіям

Про аварію розповіли в поліції

На трасі міжнародного значення Київ — Чоп ускладнений рух транспорту через дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, через аварію ускладнений рух у Житомирській області.

"До уваги водіїв! У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою без потерпілих, що сталась на 204 км автодороги Київ — Чоп, поблизу села Болярка Житомирської області, рух транспорту в напрямку міста Рівне ускладнений", — заявили в Патрульній поліції України.

Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху. Водіїв закликали планувати маршрут своїх поїздок з урахуванням інформації про аварію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі Київ — Одеса зіткнулися три автомобілі. ДТП сталася на 90-му кілометрі. Тут зіткнулися два легковики та вантажівка. Відомо, що в аварії травмувався водій автомобіля Dodge.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП. Неподалік Сквири 28-річний водій та його одноліток-пасажир рухались на автомобілі Chevrolet у напрямку села Миньківці. Під час руху автомобіль з'їхав на узбіччя, врізався у дерево та перекинувся. Обидва хлопці загинули.

Читайте також, як на трасі Київ — Чоп триває капітальний ремонт важливого мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися