На трасі Київ – Одеса сталася масштабна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Київській області на трасі міжнародного значення Київ –Одеса був ускладнений рух транспорту через дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, ДТП сталася у Фастівському районі. Поблизу селища Глеваха зіткнулися важковаговий автомобіль DAF з напівпричепом та легкові автомобілі Ford та BMW. Через аварію було перекрито три смуги руху в напрямку Києва. Наразі рух транспорту відновили. В поліції повідомили, що внаслідок аварії постраждалих немає та оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі Київ — Одеса зіткнулися три автомобілі. ДТП сталася на 90-му кілометрі. Тут зіткнулися два легковики та вантажівка. Відомо, що в аварії травмувався водій автомобіля Dodge.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП. Неподалік Сквири 28-річний водій та його одноліток-пасажир рухались на автомобілі Chevrolet у напрямку села Миньківці. Під час руху автомобіль з'їхав на узбіччя, врізався у дерево та перекинувся. Обидва хлопці загинули.

Читайте також, як на трасі Київ — Чоп триває капітальний ремонт важливого мосту.

Читайте также