У Київській області водійка автомобіля збила двох малолітніх дітей

У Білій Церкві водійка скоїла наїзд на двох малолітніх дівчат

У Білій Церкві водійка автомобіля збила двох малолітніх дівчат. Правоохоронці розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 22 травня по вулиці Сквирське шосе 45-річна водійка автомобіля Mazda збила двох дітей, які переходили дорогу на пішохідному переході.

В результаті аварії семирічна дівчинка отримала закритий перелом ноги. Ще одна дитина того ж віку була доставлена до обласної лікарні, де відмовилась від госпіталізації по приїзду батьків.

Нагадуємо, що у Київській області нетвереза водійка керувала автомобілем у комендантську годину і не мала при собі документів. Близько 02:00 у неділю на 56 км автодороги Київ-Ковель інспектори помітили автомобіль Land Rover, який рухався з порушенням комендантської години.

Патрульні зупинили автомобіль. За кермом перебувала жінка. Водійка надала документи для перевірки, але не в повному обсязі, оскільки у неї не було при собі водійського посвідчення. Крім того, під час спілкування з водійкою патрульні виявили у неї явні ознаки алкогольного сп'яніння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися