Вибух та масштабна пожежа сталися на трасі Київ-Харків (ФОТО, ВІДЕО)

ДТП сталася у Броварському районі Київської області

На автомобільній дорозі Київ — Харків сталися потужний вибух та масштабна пожежа. Про ДТП повідомили в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, автокатастрофа сталася у Броварському районі Київської області. Поблизу селища Баришівка перевернувся бензовоз. Внаслідок аварії автомобіль миттєво спалахнув. Зараз на місці ДТП працюють поліція та рятувальники. Рух на трасі Київ-Харків поблизу Баришівки ускладнено. Водіїв закликали враховуйте дану обставину при плануванні поїздок.

Інформації щодо потерпілих в ДТП поки що немає. Подробиці автокатастрофи в поліції пообіцяли розповісти згодом. Правоохоронці оприлюднили фото та відео з місця пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі Київ — Одеса зіткнулися три автомобілі. ДТП сталася на 90-му кілометрі. Тут зіткнулися два легковики та вантажівка. Відомо, що в аварії травмувався водій автомобіля Dodge.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП. Неподалік Сквири 28-річний водій та його одноліток-пасажир рухались на автомобілі Chevrolet у напрямку села Миньківці. Під час руху автомобіль з'їхав на узбіччя, врізався у дерево та перекинувся. Обидва хлопці загинули.

Читайте також, як на трасі Київ — Чоп триває капітальний ремонт важливого мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися