У Києві в озері потонув молодий чоловік

Обставини трагічного випадку встановлюють правоохоронні органи

У Києві в озері потонув молодий чоловік. Рятувальники доставили загиблого на берег. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Днями до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення від працівників правоохоронних органів про те, що в озері Гаращиха в Оболонському районі Києва потонув чоловік.

Водолази-рятувальники виявили тіло чоловіка на глибині восьми метрів та за допомогою водолазно-рятувального спорядження дістали загиблого на берег.

Обставини цього трагічного інциденту з'ясовують правоохоронці.

Нагадуємо, що в Бучі у приватному будинку стався вибух - постраждав чоловік. Правоохоронці не виключають, що причиною вибуху стало здетонування боєприпасів. Раніше вважалося, що стався вибух газового балону. Однак балон у будинку виявився неушкодженим.

"Коментарі" повідомляли, що в Києві сталася ДТП з травмованими - водій скоїв наїзд на дитину в колясці. Водій автомобіля Toyota наїхав на дитину у колясці, з якою її матір переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Поліція забезпечила охорону місця аварії, а дитину госпіталізували до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися