У Київській області після повітряної атаки пошкоджено багато будинків (ФОТО)

Що відомо про наслідки чергового обстрілу російських окупантів

У Київській області внаслідок обстрілів російських окупантів пошкоджено багато житлових будинків та сталася пожежа. Про наслідки повітряної атаки сьогодні, 30 травня, розповів керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Маємо вже понад 50 повідомлень від громадян про пошкодження будинків, квартир, офісних приміщень, магазинів, гаражів і автівок. На жаль, маємо чотирьох потерпілих від осколкових поранень", — повідомив Нєбитов.

Повітряна тривога на Київщині тривала понад три години. Окупанти атакували Київ і область дронами-камікадзе". Поліція фіксує кожен злочин російських військових. Наразі відомо про пошкодження 17 житлових об’єктів у Київській області, в тому числі квартир.

"В одному із житлових комплексів внаслідок атаки люди отримали осколкові поранення, травми голови і забої. Переважна більшість пошкоджень в оселях — це розбиті стіни, вікна, двері, меблі. В одному із районів внаслідок падіння уламків шахідів відбулось займання трав’яного настилу. Пожежу було оперативно локалізовано та ліквідовано", — розповів начальник Національної поліції України в Київській області.

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко заявив, що внаслідок падіння уламків пошкоджено декілька багатоповерхівок – вибиті вікна, посічені фасади. В одному з будинків сталася пожежа на двох поверхах.

"Травмовані п’ятеро осіб. Дві людини госпіталізовані до лікарні. Інші від госпіталізації відмовилися. Всім постраждалим надана медична допомога. Крім того, уламками пошкоджені декілька автомобілів та нежитлові приміщення", — поінформував Кравченко.

Читайте також, що у Києві цієї ночі пролунали вибухи та сталися пожежі у кількох районах столиці.

Читайте также