У Києві сталася пожежа у багатоповерхівці: подробиці

Під час гасіння пожежі у столиці врятовано жінку

У Києві врятовано жінку під час гасіння пожежі у квартирі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 29 травня до оперативно-координаційного центру Головного управління повідомили про пожежу у багатоповерхівці на Оболонській площі, 5 в Оболонському районі Києва. На місце події негайно виїхав особовий склад 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю вогнеборці встановили, що в одній з квартир на четвертому поверсі горять двері, і вогонь поширився на коридор. У цій квартирі рятувальники виявили жінку 1940 року народження. Вогнеборці вивели потерпілу на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Лікарі виявили у неї ознаки отруєння продуктами горіння, але від госпіталізації жінка відмовилася.

Рятувальники ліквідували пожежу. На місці події працювали чотири одиниці основної та спеціальної пожежної техніки та 15 рятувальників особового складу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що рятувальники ліквідували загорання вантажівки у Вишгородському районі. По прибуттю на місце події рятувальниками було встановлено, що у вантажному відсіку автомобіля сталося загорання бухт з гофрами для проводів та каністр з перекисом водню. Пожежу було локалізовано та повністю ліквідовано.

Читайте также