У Києві сталося кілька пожеж в багатоповерхівках (ФОТО)

Вогонь гасили в житлових будинках у кількох районах столиці

У кількох районах Києва сьогодні, 31 травня, сталися пожежі в багатоповерхових житлових будинках. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, одна з пожеж сталася у Подільському районі Києва. Горіла квартира в багатоповерхівці на проспекті Правди, 62Б. Загоряння виникло в спальній кімнаті однієї з квартир на десятому поверсі 16-поверхового житлового будинку. Загасити пожежу на площі десять квадратних метрів вдалося за пів години. Під час гасіння вогню та розвідки з помешкання врятували власника квартири та жінку з сусідньої квартири. Від медичної допомоги кияни відмовились.

Ще одна пожежа сталася у Дарницькому районі столиці. На вулиці Вербицького, 36 горіла квартира на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Під час гасіння пожежі врятували мешканку квартири з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння та опіками ноги. Потерпілу передали медикам для госпіталізації. Загасити пожежу в квартирі на площі 30 квадратних метрів вдалося менш ніж за годину. Причини та обставини обох випадків встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася масштабна пожежа на території Биківнянського лісу. Горіли два гектари трав'яного настилу в селищі Биківня, що поряд з Броварським проспектом. Рятувальники встановили, що горіла трава та чагарники.

Читайте також, як у Києві після обстрілів гасили масштабну пожежу.

Читайте также