Вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

У Київській області та на околицях Києва буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

За даними відомств, у Вишгородському районі Київської області може бути гучно через знищення вибухонебезпечних предметів.

"У деяких громадах Київщини може бути гучно. Так, сьогодні, 7 червня, у Вишгородському районі підрозділи ДСНС знищують вибухонебезпечні предмети. Роботи планові – зберігайте спокій!" — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Киян також попередили про гучні вибухи на околицях столиці. "На північних околицях міста лунатимуть звуки вибухів! Сьогодні у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Тому в деяких районах міста може бути гучно! Зберігайте спокій! Під час повітряної тривоги перебувайте в укриттях", — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 14 — поранені. Руйнування від падіння уламків збитих ракет зафіксовані в кількох районах столиці. Згодом стало відомо, що кількість поранених зросла до 16 осіб. На території столичної лікарні тривають слідчі дії. Правоохоронці допитують керівництво та персонал медзакладу для встановлення відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги. 

Читайте також, що на Київщині знайшли бойову частину збитого безпілотника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися