У Київській області десятки населених пунктів залишилися без світла

Аварійні бригади відновлюють електропостачання після вчорашньої негоди

Аварійні бригади продовжують відновлювати електропостачання в Київській області після вчорашніх складних погодних умов. Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація з посиланням на ДТЕК Київські регіональні електромережі, передають "Коментарі".

Стало відомо, що понад 45 000 родинам вже повернули електропостачання.

Станом на 12:00 залишаються повністю знеструмленими 17 населених пунктів, 19 - частково, пошкоджено 14 ліній електропередачі 6-10 кВ і 261 трансформаторна підстанція.

Найбільша кількість відключень сталася у Броварському та Бучанському районах.

Погодні умови залишаються складними з прогнозованим короткочасним дощем, грозою та вітром до 15-20 м/с.

Нагадуємо, що під час вчорашньої сильної зливи в Києві дорожня служба столиці ліквідувала тринадцять випадків локальних підтоплень - найбільше підтоплень сталося у Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах. За даними Центральної геофізичної обсерваторії, за минулу добу в Києві випало 36,7 мм опадів (пункт спостереження розташовано на проспекті Науки). Це норма майже за півмісяця. При цьому на лівому березі столиці випало навіть 40-42 мм опадів.

Вчора у столиці підтоплення ділянок доріг спостерігалося на вулицях Ташкентській, Грузинській, Сергієнка, Драгоманова, Вересневій та у районі станції метро "Лівобережна". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися