У Києві дерево впало на припарковані автомобілі (ФОТО)

Рятувальники прибрали дерево, яке впало на автівки

Рятувальники Київської служби порятунку прибрали дерево, яке впало на припарковані автівки у Солом'янському районі столиці. про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

Сьогодні, 11 травня, до КАРС надійшло повідомлення про те, що на проспекті Валерія Лобановського у Солом'янському районі Києва на припарковані автомобілі впало дерево. На місце події негайно виїхали рятувальники 3-го аварійно-рятувального взводу Київської служби порятунку.

За допомогою спеціального обладнання рятувальники прибрали дерево та звільнили автомобілі.

Участь в роботах брали шість рятувальників особового складу та одна одиниця техніки. Роботи тривали 30 хвилин.

За прогнозами синоптиків, протягом усієї доби 11 червня очікується гроза та сильний вітер, тому киян закликають не ігнорувати попередження про негоду.

Нагадуємо, що під час вчорашньої сильної зливи в Києві дорожня служба столиці ліквідувала тринадцять випадків локальних підтоплень. Стало відомо, що найбільше підтоплень сталося у Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах Києва. За даними Центральної геофізичної обсерваторії, за минулу добу в Києві випало 36,7 мм опадів (пункт спостереження розташовано на проспекті Науки). Це норма майже за півмісяця. При цьому на лівому березі столиці випало навіть 40-42 мм опадів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися