Повітряна атака на Київську область: стала відома кількість постраждалих

Росіяни здійснили масовану повітряну атаку на Київщину

Сьогодні ворог атакував Київську область ракетами та БПЛА. Завдяки професійній роботі наших захисників всі цілі збиті. Унаслідок падіння уламків в області є руйнування та постраждалі. Про це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

Унаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів Київської області постраждало шість осіб, серед них одна дитина. Одним із постраждалих є водій автотранспорту, який отримав поранення, коли перевозив хліб. Усім постраждалим надається необхідна медична допомога.

Падіння уламків призвело до руйнування трьох приватних будинків. Також пошкодження отримали 13 будинків, які тепер потребують капітального ремонту, та ще 15 будинків та 2 господарчі будівлі отримали незначні пошкодження. Всім власникам будинків нададуть необхідну допомогу.

Падіння уламків також призвело до займання лісової та трав'яної підстилки. Рятувальники оперативно локалізували всі займання. 

Оперативні служби продовжують працювати на місцях. Інформація про руйнування оновлюється.

Нагадуємо, що сьогодні, 16 червня, ворог здійснив масовану комбіновану повітряну атаку на Київ. Ворожі сили одночасно застосували балістичні, крилаті ракети і безпілотні літальні апарати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися