У Києві в багатоповерхівці сталася пожежа з потерпілими (ФОТО)

Під час гасіння пожежі врятовано людину

Під час гасіння пожежі у багатоповерхівці в Києві врятовано людину. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві, передають "Коментарі".

У столиці на проспекті Берестейському, 89а у Святошинському районі сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальникам вдалося врятувати мешканця будинку 1960 року народження.

Після отримання повідомлення про пожежу вогнеборці прибули на місце події та приступили до гасіння вогню. Врятовано чоловіка, який перебував на 4 поверсі у квартирі. Потерпілого передали бригаді швидкої медичної допомоги з ознаками отруєння продуктами горіння.

Повідомлення про пожежу надійшло о 07:43, а о 08:25 вогонь було повністю ліквідовано. На місці події працювали 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 15 рятувальників особового складу.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються правоохоронними органами.

Нагадуємо, що два укриття у мікрорайоні Склозавод у Бучі обікрали невідомі зловмисники. Зловмисники зрізали кабелі та познімали розетки, внаслідок чого залишили підвальні приміщення без освітлення.

Також у Бучанському районі Київської області сталась масова детонація ворожих боєприпасів. Через ракетний обстріл Київської області та загоряння лісового масиву поблизу Здвижівки почали вибухати залишені окупантами снаряди.

Читайте также