У Київській області на незаконному сміттєзвалищі спалахнула пожежа

Причина пожежі встановлюється

У Бориспільському районі Київської області рятувальники ліквідували загоряння на несанкціонованому сміттєзвалищі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

16 червня о 22:13 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про загоряння сміття на вулиці Кільцева в місті Яготин.

На місце виклику було направлено черговий караул 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Яготин. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загорілося несанкціоноване сміттєзвалище.

Пожежу вдалось локалізувати о 22:39, а повністю ліквідувати о 23:00. На місці пожежі працювали дві одиниці пожежної техніки та шість рятувальників.

Наразі встановлюється причина виникнення пожежі.

Нагадуємо, що під час гасіння пожежі у багатоповерхівці в Києві врятовано людину. Потерпілого передали бригаді швидкої медичної допомоги з ознаками отруєння продуктами горіння.

"Коментарі" повідомляли, що в результаті ДТП у Броварському районі Київської області загинула водійка, четверо дітей травмовано. Учора біля села Веселинівка 34-річна водійка "Cherry" виїхала на узбіччя та зіткнулася із деревом. Жінка загинула, а четверо неповнолітніх пасажирів госпіталізовані до медзакладу.

Читайте также