У Києві чоловік погрожував поліції гранатою та ножем: деталі (Відео)

В українській столиці чоловік погрожував співробітникам патрульної поліції гранатою та ножем прямо на дорозі

В українській столиці чоловік погрожував співробітникам патрульної поліції гранатою та ножем прямо на дорозі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Національної поліції України на її ресурсах.

За словами правоохоронців, близько 04:00 патрульні помітили чоловіка, який йшов посеред проїжджої частини. Побачивши службове авто, чоловік щось під нього жбурнув.

А коли патрульні вийшли з автомобіля, невідомий дістав з кишені ніж та предмет, схожий на гранату: нецензурно висловлювався, кричав, поводився агресивно та погрожував поліцейським.

Патрульні викликали допомогу та намагалися заспокоїти невідомого. Згодом громадянин поклав на землю предмет, схожий на гранату, але не припинив погрози та кидався з ножем на патрульних.

"Звичайно, у такій ситуації патрульні могли діяти і жорсткіше, але оцінили все з холодним розумом, не розгубилися і професійно відреагували . Злагоджено. Коротка розмова з чоловіком і відволікання. Через секунди чоловік уже був у наручниках. Ніхто не постраждав", - сказано в повідомленні.

Далі на місце викликали слідчо-оперативну групу вибухотехніків, яким передали затриманого. Нападника затримали у порядку 208 КПК та виноситься рішення про вручення підозри за ст. 345 (Загроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) ККУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися