В житловий будинок на Київщині влучила блискавка (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну подію та пожежу

У Київській області після влучання блискавки згорів приватний житловий будинок. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, надзвичайна ситуація сталася напередодні у Фастівському районі Київської області в селі Гатне. На місці надзвичайної події працювали рятувальники та поліцейські. В житловому будинку після влучання блискавки спалахнула пожежа.

Поки що невідомо, чи є постраждалі внаслідок пожежі. Керівник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив відео з місця пожежі.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва розслідують смерть неповнолітніх дівчат. Двоє підлітків попросили у знайомого ключі до його квартири на вулиці Уманській, де вживали психотропи. Після цього 15-річні подруги залишилися в оселі до ранку та потім їх знайшли мертвими. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на виїзді з Києва автомобіль на смерть збив військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза.

Читайте також, що на в’їзді до Києва затримали проросійського священника, який закликав українців ухилятися від військової служби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися