У Київській області масштабна пожежа з вибухами боєприпасів знищила гектари лісу (ВІДЕО)

Знищено десять гектарів лісу під Здвижівкою Київської області

Пожежа з масовою детонацією російських боєприпасів знищила 10 гектарів лісу під Здвижівкою Київської області. Про це повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

Після ворожих обстрілів Київщини минулого тижня виникла масштабна пожежа під Здвижівкою, внаслідок якої вигоріла територія лісу площею 10 гектарів. 

Вогонь, який охопив територію, де раніше були окопи окупантів, розростався в геометричній прогресії. Правоохоронці Київської області наголосили, що можливість загасити пожежу була нульова.

Поліцейські кілька разів здійснювали розвідку до епіцентру пожежі, ризикуючи своїм життям. Далі було прийнято рішення про залучення військових та бронетехніки. Вночі, коли детонація боєприпасів частково вщухла, військова і спеціальна техніка проклали траншею для локалізації пожежі. Зранку вдалося загасити й залишки займання.

Поліція Київщини поділилася відео операції з порятунку лісу під Здвижівкою.

Нагадуємо, що у Дніпровському районі української столиці стався вибух газу у 16-поверховому будинку. Вибух стався 22 червня близько 03:45 через витік газу на вулиці Малишка. Виникла пожежа на площі 250 квадратних метрів на сьомому та восьмому поверхах. Зруйновано чотири квартири, ще шість отримали ушкодження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


СЕРГЕЙ ЛИТВИН

24 червня 2023, 09:46

А ЩО--НЕЗНАЛИ..ЩО--СНАРЯДИ..ТАМ--НЕ ЗАХОРОНЕНО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися