На в'їзді до Києва затримали черницю Лаври із пачкою російських рублів (ФОТО)

Для подальшої перевірки черницю передали співробітникам СБУ

На в'їзді до Києва прикордонники зупинили черницю з російськими рублями. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передають "Коментарі".

Правоохоронці зупинили для перевірки черницю, яка прямувала до столиці. Під час перевірки виявилося, що вона є насельницею Лаври. У мобільному телефоні жінки виявили номери російських операторів, а в поліетиленовому пакунку були знайдені "билеты банка россии".

Черниця, яка є уродженкою Дніпропетровщини 1984 року народження, намагалася пояснити наявність у неї російських рублів тим, що це пожертви громадян. Також під час перевірки у жінки була знайдена значна сума готівки в доларах, євро і гривнях.

Також виявилось, що історія контенту в мобільному пристрої черниці вказувала на її прихильність до російського диктатора. Це спонукало прикордонників подбати про ретельну перевірку особи.

Черницю передали співробітникам Служби безпеки України (СБУ) для подальшої перевірки.

Нагадуємо, що на в’їзді до Києва затримали священника, який закликав українців ухилятися від військової служби. У мобільному телефоні чоловіка виявили проросійський контент, а також підписки на низку російських сторінок. Крім цього, з перевірки листувань в одному з месенджерів стало відомо, що священник неодноразово здійснював грошові перекази на російські рахунки.

Читайте также