У Києві внаслідок нічної ракетної атаки окупантів загинули люди: подробиці

У столиці уламки російської ракети влучили у багатоповерхівку

Цієї ночі уламки російської ракети влучили у багатоповерхівку та автостоянку в Солом'янському районі Києва. Про кількість загиблих, травмованих та врятованих громадян повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають "Коментарі".

Внаслідок влучання в багатоповерховий будинок троє людей станом на зараз загинуло, 8 - травмовано. 24 особи врятували співробітники ДСНС. 

Стало відомо, що на місці продовжують працювати рятувальники та поліцейські. Врятованим громадянам та родичам загиблих надається психологічна допомога. 

Наразі місце події очеплено. Правоохоронцями розгорнуто мобільний пункт прийому заяв від громадян. Поліція особливо чекає на звернення щодо безвісти зниклих осіб. Оскільки є невпізнані жертви, потрібен ДНК-аналіз для ідентифікації.

Нагадуємо, що росіяни знову атакували Київщину ракетами. Нічна ворожа атака призвела до загорянь та пошкодження майна громадян. Оперативні групи продовжують працювати на місцях подій, фіксуючи всі наслідки чергової атаки російських військових злочинців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися