Кількість загиблих внаслідок російської ракетної атаки на Київ зросла

У Солом'янському районі рятувальники виявили тіла ще двох загиблих

Під завалами в багатоповерхівці в Києві, пошкодженій уламками ворожої ракети 24 червня, рятувальники виявили тіла ще двох загиблих. Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

Операція з ліквідації наслідків ворожої атаки продовжується. Рятувальники працюють у пошкодженому будинку в Солом'янському районі столиці. Загалом у багатоповерхівці, в яку влучили уламки російської ракети, загинули п'ятеро людей.

"Коментарі" повідомляли, що 24 червня рятувальники КАРС "Київська служба порятунку" розпочали обстеження та розбір аварійних конструкцій у багатоповерховому будинку в Солом'янському районі Києва, який постраждав в результаті влучання уламків збитої ворожої ракети. Рятувальники займаються розбиранням завалів та демонтажем аварійних віконних та балконних конструкцій на пошкоджених пожежею поверхах будинку.

Нагадуємо, що в Києві відновили повітряну електричну лінію столиці, яка була пошкоджена уламками збитої ворожої ракети. Унаслідок чергового нічного ракетного удару по Києву, повітряна електрична лінія, яка забезпечувала світлом частину мешканців масиву Троєщина та Подолу, була пошкоджена. Внаслідок цього, 4811 родин залишалися без електропостачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися