У Київській області розгорівся конфлікт через виконання російських пісень у кафе

У Погребах на Київщині між відвідувачами кафе виник конфлікт через виконання російських пісень

У Київській області через виконання російських пісень розгорівся конфлікт між відвідувачами кафе. Правоохоронці задокументували заклад, в якому співали пісні країни-агресора. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

В одному з кафе в Погребах на Київщині між відвідувачами виник конфлікт. Чоловік із жінкою виконували пісню країни-агресора. Це викликало обурення у іншої відвідувачки, яка закликала припинити співати мовою окупанта. Це прохання призвело до агресивної реакції присутніх.

Як повідомлялося в соцмережах, відвідувачі виконували пісні пропутінського російського співака Григорія Лепса.

Правоохоронці Броварського управління поліції Київщини перевірили і задокументували заклад, в якому відбувся конфлікт. Також був складений відповідний адміністративний протокол.

Нагадуємо, що поліція розслідує конфлікт у Білоцерківському районі Київської області, в якому постраждав військовослужбовець. Інцидент стався 25 червня у селі Житні Гори, коли між компанією місцевих молодиків та військовим виникла словесна перепалка, яка переросла у бійку. Наразі поліцейські встановили всіх осіб, причетних до конфлікту.

Читайте также