У Києві затримали серійного крадія прокатних електросамокатів (ФОТО)

Затриманого підозрюють у крадіжці електросамокатів у Дарницькому районі Києва

У Києві вдалося затримати підозрюваного у крадіжці прокатних електросамокатів та запчастин для них. Про це повідомляють "Коментарі" , посилаючись на інформацію Національної поліції Києва.

Правоохоронці розповіли, що одна з прокатних фірм останнім часом зверталася до Дарницького управління поліції через крадіжки електросамокатів та запчастин для них. Невідомі особи переважно розбирали електротранспорт та викрадали запчастини, але декілька самокатів також зникло. Тоді за пошук порушників взялися оперативники.

Їм вдалося встановити особу підозрюваного та піймати його вночі у момент чергового крадіжки. Чоловік їхав на велосипеді і перевозив у своєму рюкзаку акумуляторну батарею, яку незадовго до цього зняв із чужого електросамокату. З собою він також мав набір викруток, газовий пальник, плоскогубці та інші інструменти.

Фігурантом виявився 37-річний киянин. Він і раніше потрапляв у поле зору поліції через крадіжки та викрадення автомобіля.

За місцем його проживання провели невідкладний обшук. В результаті поліцейські знайшли не тільки комплектуючі до електросамокатів і два таких транспортні засоби, а й гранату з патронами.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах військового стану (ч. 4 ст. 185 КК України), та незаконного поводження з боєприпасами (ч. 1 ст. 263 КК України) відкрито кримінальне провадження. Фігуранту повідомили про підозру, йому обирають запобіжний захід на час розслідування. Перевіряється також його причетність до інших подібних злочинів.

Підозрюваному загрожує до 8 років в'язниці.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині п'яний водій в'їхав у віз і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте также