Під Києвом людина потрапила під поїзд: подробиці

Що відомо про надзвичайну ситуацію та курсування поїздів

На дільниці залізничної дороги Святошин-Новобіличі перехожий потрапив під поїзд. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Kyiv City Express.

За даними перевізників, через ДТП було затримано декілька рейсів далекого сполучення. Зокрема поїзд 67/19 Київ-Варашава-Хелм та приміські поїзди Тетерівського напрямку в обидві сторони. Про загальний час затримки пообіцяли інформувати додатково та принесли вибачення за очікування.

"На рух кільцевої електрички впливу немає, їдемо за розкладом. Пасажирам рейсів з/до ст. Ірпінь та Немішаєве: час очікування прогнозувати важко, але навряд чи слідчі дії займуть менше 60 хвилин. Тому очікувати відновлення руху рекомендуємо не в салоні, а на свіжому повітрі в затінку. Ми зі своєї сторони працюємо з правоохоронцями над пришвидшенням процедури", — йдеться в заяві Kyiv City Express.

Нагадаємо, на поїзди з Києва стартував продаж квитків на жіночі купе. Купити їх можна виключно у мобільному застосунку та поки що на чотири рейси, серед яких два — з Києва. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві утворилися величезні затори через ремонт доріг та мостів.

Читайте также