У Київській області сотні населених пунктів залишилися без світла

Через негоду знеструмлено сотні населених пунктів на Київщині

На Київщині через вчорашню негоду велика кількість населених пунктів залишилася без світла. Відновити електропостачання вже вдалося для понад 57 000 родин у 57 населених пунктах, які були повністю знеструмлені, а також у 118 населених пунктах, які були відключені частково. Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація з посиланням на ДТЕК Київські регіональні електромережі, передають "Коментарі".

Стало відомо, що через грозу було вимкнуто 132 лінії та 2978 трансформаторних підстанцій. Повністю без електропостачання опинився 101 населений пункт, ще 163 населені пункти залишилися без світла частково. Найбільше постраждали Бориспільський, Вишгородський та Бучанський райони.

Енергетикам вже вдалося відновити роботу 70 ліній електропередачі та 1820 трансформаторних підстанцій. До оперативної ліквідації аварій задіяні 152 бригади, в яких працює 511 осіб. Також задіяно 230 одиниць спецтехніки. Зазначається, що роботи ускладнені великою кількістю обривів через падіння дерев.

Станом на 9:00 ранку ще залишалися відключені 62 лінії та 1158 трансформаторних підстанцій. Повністю без електропостачання залишалися 44 населених пункти, 45 населених пунктів - частково. 43 000 родин - без світла.

Нагадуємо, що в Боярській громаді на території Київської області очікуються масштабні відключення електроенергії – причиною стане проведення планових ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися