У Київській області через негоду сильно підтопило ліцей

Рятувальники допомогли відкачати воду в навчальному закладі

У Бориспільському районі Київської області через негоду підтопило ліцей. Рятувальники відкачали воду в підтопленому навчальному закладі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 8 липня, до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про підтоплення підвального приміщення Яготинського ліцею №2 по вулиці Богдана Хмельницького.

28-Державна пожежно-рятувальна частина міста Яготин вирушила на місце події. У ліцеї було виявлено підтоплення через негоду. Площа підтоплення становила приблизно 60 квадратних метрів, а рівень води - 20 сантиметрів.

За допомогою гідроелеватору рятувальники відкачали близько 15 кубічних метрів води. Для проведення робіт було залучено трьох рятувальників та одну одиницю техніки.

Нагадуємо, що під час пожежі в багатоповерхівці в Києві врятовано сім'ю з чотирьох осіб. На балконі останнього поверху знаходилася сім'я з 2 дорослих та 2 дітей. Густий дим перешкоджав виходу людей з квартири. Рятувальники оперативно розпочали евакуацію людей, які опинилися в пастці диму, за допомогою автодрабини.

"Коментарі" повідомляли, що поблизу Макарова у Київській області нетверезий водій зіткнувся з деревом. У ДТП загинув дворічний хлопчик, ще двоє дітей і четверо дорослих постраждали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися