У Київській області сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Що відомо про трагічну аварію від правоохоронців

В Бучанському районі Київщини сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Київській області.

За даними правоохоронців, поблизу села Вабля, яке неподалік Бородянки, 40-річний водій автомобілю Suzuki на високій швидкості врізався в дерево. На місці ДТП працювали медики швидкої допомоги та поліцейські. Чоловіка з травмами голови та переломом стегна доправили до лікарні, однак врятувати життя водію не вдалося. Травмований чоловік помер у медичному закладі. В поліції Київської області оприлюднили фото з місця смертельної аварії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Василькові сталася ДТП з перекиданням іномарки на інші автівки. Внаслідок аварії постраждала 45-річна жінка. Водій автомобіля Audi, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі авто Peugeot. В результаті відбулося зіткнення та останній перекинувся на припарковані транспортні засоби.

Читайте також, що на залізничній дорозі під Києвом електричка на смерть збила чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися