Смертельна ДТП на АЗС у Києві: винуватцю аварії повідомили про підозру

Водієві, який врізався в АЗС на лівому березі Києва, загрожує до восьми років ув'язнення

Водію, який врізався в автозаправну станцію (АЗС) на лівому березі Києва, повідомили про підозру. Про це повідомили у поліції Києва, передають "Коментарі".

Передісторія

Нагадаємо, у неділю, 9 липня, водій автомобіля Audi не впорався з керуванням і на швидкості влетів до АЗС , розташованої на Броварському проспекті, 29. Внаслідок аварії спалахнула масштабна пожежа. Площа спалаху склала 1500 квадратних метрів. Вогонь пошкодила будівлю заправки, наземне обладнання та сім машин. Рятувальники змогли ліквідувати пожежу за півтори години.

Постраждали троє людей: 21-річний водій, 17-річний пасажир машини, яка врізалася в АЗС, та співробітник заправки. Їх госпіталізували до лікарні з опіками різного ступеня важкості.

Згодом з'ясувалося, що водій та пасажир - брати. Вони обоє потрапили до реанімації у тяжкому стані. Через п'ять днів після того, що сталося, 14 липня пасажир машини помер.

Що тепер?

Відкрито кримінальне провадження за фактом ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або спричинили тяжке тілесне ушкодження).

Винуватцю аварії повідомили про підозру. На час досудового розслідування його утримуватимуть під вартою. Фігуранту загрожує від 3 до 8 років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років або без такого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися