У популярній піцерії на Подолі масово отруїлися люди: заклад тимчасово закрили

Заклад на Подолі вирішили тимчасово закрити на час з'ясування всіх деталей інциденту

У Києві на вихідних, 15 та 16 липня, в одному із закладів громадського харчування на Подолі масово отруїлися відвідувачі. Про це заявили у "Київському міському центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ" (ЦКПХ), передають "Коментарі".

Повідомлення про випадки захворювання на гостру кишкову інфекцію почали надходити у понеділок та вівторок до Оболонського міжрайонного відділення "Київського міського ЦКПХ МОЗ".

За їхніми даними, хворобу діагностували у 10 мешканців Оболонського, Дніпровського, Подільського, Солом'янського та Шевченківського районів. Вони потрапили до лікарні, де лікарі проводять необхідні бактеріологічні обстеження на кишкову групу інфекцій.

З'ясувалося, що усі постраждалі відвідували піцерію у Подільському районі Києва. Імовірною причиною отруєння стала неякісна готова продукція, яку вони замовляли у закладі.

Проводиться епідеміологічне розслідування.

Що кажуть у закладі

Назву закладу в Держпродспоживслужбі не вказали, проте "Коментарі" дізналися, що йдеться про заклад "Автостанція" на вулиці Нижній Вал, 15А.

picture

Сьогодні, 19 липня, в Instagram-акаунті піцерії опублікували пост із поясненням ситуації.

Піцерію "Автостанція" закрили на час з'ясування всіх деталей інциденту та вирішення проблем. Заклад не працює відучора.

У пості зазначено, що до піцерії викликали санітарно-епідеміологічну службу, щоб перевірити всі продукти, робочі поверхні та заклад загалом. Також власники звернулися до клініки, щоби взяти аналізи у всіх співробітників, а постачальників, які привозили продукти до закладу, перевіряють.

Керівництво "Автостанції" стверджує, що з кожним гостем, який повідомив про отруєння, підтримують зв'язок, а їх витрати на лікування, аналізи та обстеження обіцяють покрити.

Крім того, гостей, які отруїлися в піцерії і досі про це не повідомили, просять зв'язатися з керівництвом в особистих повідомленнях Instagram-акаунту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися