У Гідропарку спалахнула сильна пожежа у продуктовому магазині (ФОТО)

Вогонь виник на другому поверсі продуктового магазину у Гідропарку

Сьогодні вранці, 21 липня, у Києві на території Гідропарку сталася пожежа, яка супроводжувалася сильним задимленням. У ДСНС Києва поділилися подробицями події, пишуть "Коментарі".

За інформацією рятувальників, виклик про спалах на проспекті Броварській, 5І, у Дніпровському районі вони отримали о 07:37. Бригада пожежних, яка приїхала на місце, з'ясувала, що горить двоповерхова будівля, де розміщений продуктовий магазин. Пожежа виникла в приміщенні на другому поверсі.

Вогонь поширився на 120 кв. Ліквідувати його змогли о 08:42.

На щастя, жертв та постраждалих немає.

У мережі кияни також поділилися фото та відео задимлення, яке виникло внаслідок пожежі.

Як раніше писали "Коментарі", у суботу, 15 липня, у Києві сталася пожежа у житловій багатоповерхівці на вулиці Шулявській, 15/23 у Шевченківському районі. Вогонь виник у одній із кімнат квартири на третьому поверсі. Надвір евакуювали під час ліквідації вогню трьох осіб, у тому числі й одну дитину.

А вчора стало відомо, що в одній із лікарень Києва помер військовослужбовець ЗСУ, який проходив там лікування. Його друг знайшов чоловіка у неадекватному стані на вулиці біля будівлі лікарні, про що повідомив місцеву охорону та медперсонал. Наступного дня постраждалий помер. Друзі померлого звинувачують у цьому лікарів лікарні, а також впевнені, що чоловіка напередодні побили місцеві охоронці. Поліція відкрила два кримінальні провадження через дві версії того, що сталося: навмисне вбивство і недбалість лікарів. Проводиться розслідування.

Читайте также