У Києві вандали зрізають ялинки

У Солом’янському, Подільському та Дніпровському районах вандали зрізали маленькі ялинки

Зафіксовані перші випадки передноворічного варварства. У Солом’янському, Подільському та Дніпровському районах вандали зрізали маленькі ялинки та сосни. Про це повідомляє КО "Київзеленбуд".

Повідомляється, що на сьогодні це поодинокі випадки. У "Київзеленбуд" сподіваються, що подібні злочини більше не повторяться, а хвойні красуні будуть і надалі рости цілими і неушкодженими у київських парках і скверах, на бульварах та вулицях.

Нагадаємо, що районні КП УЗН обробляють ялинки та сосни спеціальними речовинами, репелентами. У приміщенні ці дерева виділятимуть специфічний запах. Також на території лісопаркових господарств, що входять до складу КО "Київзеленбуд", передбачені спільні рейди та патрулювання із залученням працівників державної екологічної інспекції та посадовців патрульної поліції.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптики розповіли про погіршення погоди у Києві. Ще сьогодні, за даними Укргідрометцентру, у столиці пройдуть дощі, а вже у п’ятницю до столиці прийде мокрий сніг з температурою повітря до трьох градусів тепла вдень.

Також рятувальники попередили,  що сьогодні по Києву та Київській області очікується туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпеки, жовтий).

Джерело: http://kievzelenbud.com/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися