Стали відомі нові подробиці про ракетний удар по Києву

Що розповіли у владі, військовій адміністрації та Повітряних силах ЗСУ

У Києві сьогодні, 11 серпня, внаслідок ракетної атаки російських окупантів уламки збитих ракет впали у двох районах столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної влади та Київської міської військової адміністрації.

За даними Київської міської військової адміністрації, в Оболонському районі столиці на території дитячої лікарні впало декілька уламків збитих ракет. Російські окупанти атакували столицю гіперзвуковими ракетами Х-47 "Кинджал". У Києві гриміли вибухи та працювала ПВО. Також зафіксовано падіння уламків збитих ракет у Дніпровському районі столиці.

Окрім уламків ракети, які впали на територію однієї з дитячих лікарень Києва, виявили ще два місця падіння в Оболонському районі столиці. У Київській міській державній адміністрації заявили, що на вулиці Богатирській пошкоджений дах приватного будинку. Ще один уламок збитої ворожої ракети знайшли на Оболоні на відкритій місцевості в одному з дачних кооперативів. Постраждалих внаслідок ракетної атаки російських окупантів на Київ немає.

В Повітряних силах ЗСУ повідомили, що сьогодні, 11 серпня, близько десятої ранку, російські окупанти здійснили пуски чотирьох аеробалістичних ракет Х-47 "Кинджал" з чотирьох літаків МіГ-31К. Пуски здійснювались з повітряного простору Тульської та Липецької областей РФ. Ракети заходили в повітряний простір України з північного напрямку, прямуючи на південний-захід у район аеродрому Коломия Івано-Франківської області.

"Одну ракету Х-47 вдалося знищити в межах Київської області. Решта вдарили неподалік аеродрому. Уражено об’єкти цивільної інфраструктури, є влучання однієї з ракет у житловий сектор", — йдеться в повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

В Івано-Франківській обласній військовій адміністрації поінформували, що внаслідок ракетного удару російських окупантів загинула дитина, є травмовані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися