Під Києвом в ДТП потрапили вантажівка та позашляховик (ФОТО)

Що відомо про аварію від поліції

У Бориспільському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та позашляховика. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, аварія трапилась на восьмому кілометрі автодороги Північно-Східний об'їзд Києва сьогодні, 15 серпня, близько 14-ї години. Зіткнулися вантажівка Renault та позашляховик Toyota, які внаслідок ДТП з'їхали у кювет. На місці надзвичайної події працюють медики та правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини.

"Частково перекрита смуга руху в сторону міста Харків. Працівники групи реагування патрульної поліції забезпечують реверсний рух. Враховуйте дану обставину при плануванні поїздок", — йдеться в повідомленні поліції.

Зараз поліцейські вживають необхідні заходи для найшвидшого розблокування руху транспорту. У поліції оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі молодик підпалив два автомобілі, що належать його родичам. Власники вчасно помітили пожежу і вогонь лише частково пошкодив майно. Поліцейські розшукали палія. Ним виявився 23-річний родич заявниці. Хлопець зізнався, що вчинив підпал через конфлікт у родині. 

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, що на Київщині чоловік розчленував та спалив тіло колишньої дружини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися