У Печерському районі Києва сталася масштабна пожежа: що відомо (ФОТО)

Під час ліквідації пожежі з будинку було евакуйовано шість осіб

Рятувальники ліквідували масштабну пожежу у Печерському районі Києва. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві, передають "Коментарі".

Вчора, 25 серпня, о 14:15, Служба порятунку отримала повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Катерини Білокур, 8, що знаходиться в Печерському районі столиці.

Рятувальники з найближчих Державних пожежно-рятувальних частин були негайно відправлені на місце події. Встановлено, що загоряння спалахнуло в одній із квартир на останньому поверсі триповерхового житлового будинку і поширилося на дах. Під час ліквідації пожежі рятувальникам вдалося евакуювати з будинку шість осіб, одну з яких було передано медичним працівникам з попереднім діагнозом гостра реакція на стрес.

О 15:37 рятувальникам вдалося локалізувати загоряння, а вже о 15:55 – повністю його ліквідувати на площі 1000 квадратних метрів. На місці події працювали 68 рятувальників та 17 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. 

Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі наразі встановлюється правоохоронцями.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві чоловік вирішив влаштувати гучне святкування дня народження своєї дружини, проте при цьому порушив заборону та запустив салют. Поліція отримала повідомлення від мешканців будинків на вулиці Макаренка про те, що невідомий запустив на дитячому майданчику феєрверки. Почувши вибухи, місцеві жителі одразу вибігли на вулицю та разом із добровольцями із формування територіальної громади затримали порушника.

Нагадуємо, що у Києві правоохоронці затримали двох дівчат, які танцювали на могилах українських захисників. Поліцейські затримали сестер упродовж години після того, як отримали на них орієнтування. Дівчата прийшли на Лісовий цвинтар і вирішили "вшанувати пам'ять загиблих захисників", влаштувавши танці на їхніх могилах. Відповідний відеоролик був опублікований у Instagram. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, зараз вирішується питання про оголошення ним підозри. Дівчатам загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися