На Ірпінській трасі сталося ДТП

Водія забрала карета швидкої допомоги

Сьогодні, у Києві на Ірпінській трасі сталася аварія. Дівчина-водій автомобиля Мерседес не впоралася з керуванням на мокрій дорозі і вилетіла в кювет. Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці Facebook.

Дівчину забрала карета швидкої допомоги. Медики зазначили, що смертельних травм при огляді не було виявлено. 

Нагадаємо, у ніч на середу, 25 грудня, на Харківському шосе сталася аварія. Наслідками ДТП стало зіткнення автомобілів Mercedes, ВАЗ-2101 і Ford.  У мережі з'явилося відео моменту аварії. На ньому чітко видно, як ВАЗ виїжджає на перехрестя і в нього влітає Mercedes. Після чого легковик відкинуло в Ford. Від удару "копійку" розірвало на дві частини. В результаті аварії постраждали три людини. Всі вони перебували в "Жигулях". Двох у важкому стані госпіталізували до лікарні.

Раніше  видання "Коментарі" повідомляло про погіршення погодних умов у Києві. Водіям слід бути обережними на дорогах. За даними Укргідрометцентру, у столиці пройдуть дощі, а вже у п’ятницю до столиці прийде мокрий сніг з температурою повітря до трьох градусів тепла вдень.

Також рятувальники попередили,  що сьогодні по Києву та Київській області очікується туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпеки, жовтий).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися